zezanje
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
zezanje

Ovaj forum je o svemu i svacemu .Nadam se da ce vam se svideti i da ce te skopiti nova prijateljstva.

HomeHome  Latest imagesLatest images  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

The Shadow of chernobyl Mali Walkthrough(pogled u igru)

Go down 
АуторПорука
Likis
Predskolac
Predskolac

Male
Број порука : 2
Registration date : 29.03.2008

The Shadow of chernobyl Mali Walkthrough(pogled u igru) Empty
ПорукаНаслов: The Shadow of chernobyl Mali Walkthrough(pogled u igru)   The Shadow of chernobyl Mali Walkthrough(pogled u igru) EmptySun Apr 13, 2008 11:34 am

JA SAMO ZNAM DA IGRAM IGRICE. ne znam ni da stojim naebao sam ne umem loptu da udarim plashim je se,acim je mnogo dobar drug i mnogo ga volim,mnogo volim moj mamu tatu i baku i evo puno poljubaca za nji,i mnog ja volim moju igraonicu...
ona mi je sve zahvaljujem se mami i tati shto su otvorili igraonicu i ja se po ceo da n igram i ne sklanjam se sa racunara i mozak mi je upropascen nacisto i mnogo volim avione mama ce mi kupi za 18. rodjendan avion na baterije i ja igram wow i mnogo trovem na wow i ne znam da igram,svima kazem da sam 70 a ja sam 50 hahahahaha al sam sada faca ja najveca mnogo volim svog druga acima i urosha i mamu i tatu i batu od tate onda mnogo volim igraonicu prodao bi majku za nju...i mogu da ucim urosha i najebalog vucka u kanter jer oni su najvise najebali u tome i videcemo u moju igraonicu...
ali moja igraonica nije najbolja mnogooo bolja igraonica od nje je igraonica electron i tamo svi idu uvek je puna i ceka se mnogo za igranje a moja je uvek prazna i zato je ja mnogo volim...
imam svog druga Saletica,pinkija,saleta,uroshketa,danijela i sve njih
a mene zovu luka cempa jer sam cempa
i to je to od mene,samo da kazem da ja nikad necu moci da imam devojku jer imam narandzastu mast u ushi i ne cistim ushi vec duze vreme,jer ce da me bole
svidja mi se kristina ali ona je vishe najebala od mene jer je cumava i ima male
jer to sam ja luka
eto to je od mene neki me zovu igraonica,mnogo volim igrice il2 strumovejk onda battle ground (svi kazu da je najebala)
eto ja sam luka pozdrav

OVAKO
Za novu godinu meni majka kupi petarde a ja dam urosu...
ove godine dolazi urso kod mene idemo na velju shakaa da ga bombasrdujemo kao i u il 2 strumovejk
samo shto cu ja da se smejem i necu da bacm jer me stra od petarde,jer ce moja bubna opna da se pregreje kao racunar i necu moci da igram WOW
mnogo sam jak jer kuci dizem tegove od po 10 grama
i mnogo imam misice i prso samo mlicce
ali eto ima da vas icepam u batle ground i u word hammer ma wow je najjaci ma bre ja sam najaci
mislim sta reci
mama mi pravi za novu godinu preprzeni pomfrit a to ce pojede uros
a i kod urosa na novu godinu sam ostao do 1 jer mama kaze da je kasno
i tamo sam pojeo mnogo cevapa pitajte urosha ako mi ne verujete Very Happy
mnogo volim da sviram violinu ona mi je zivot i mnogo volim moju nastavnicu v ioline
ona mi mnogo znaci a violinu mnogo volim necu da prestanem da je sviram ja je sviram i dok sam u WC na dugacko ne mogu da prestanem koliko je volim
eto svi znaju da ja umm da sviram jer sam ja kralj violina tako mi reko daca ciganin kad sam mu svirao na uvec
eto to sam ja za sad
mada cucete jos toga ,samo da se setim...
Назад на врх Go down

The Shadow of chernobyl Mali Walkthrough(pogled u igru)
Назад на врх 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» MALI OGLASI