|
| Tenis | |
| | Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
A_ja? Moderator
Áðî¼ ïîðóêà : 139 Age : 29 Lokacija : PARACIN(SRBIJA) Registration date : 26.03.2008
| Íàñëîâ: Tenis Fri Mar 28, 2008 3:23 pm | |
| I tenis je sport koji mi se takodje svidja..
I dobar je mada nisam nesto mnog vest u tome kao monstermash ali volim da pratim tenis.. | |
| | | **LaKi** Predskolac
Áðî¼ ïîðóêà : 8 Registration date : 26.03.2008
| | | | A_ja? Moderator
Áðî¼ ïîðóêà : 139 Age : 29 Lokacija : PARACIN(SRBIJA) Registration date : 26.03.2008
| Íàñëîâ: Re: Tenis Sun Apr 13, 2008 12:06 am | |
| dobra slika,ali reket ne valja | |
| Íàñëîâ: Re: Tenis Wed Apr 16, 2008 3:22 pm | |
| pa ... Nema bolje na netu... | |
| | | A_ja? Moderator
| Íàñëîâ: Re: Tenis Mon Apr 21, 2008 11:47 am | |
| | |
| Íàñëîâ: Re: Tenis Mon Apr 28, 2008 1:05 am | |
| I Nole nas je za****o.... | |
| Íàñëîâ: Èetvrta uzastopna titula Nadala u Monte Karlu Mon Apr 28, 2008 1:20 am | |
| Španac Rafel Nadal ušao je u anale pošto je èetvrti put zaredom trijumfovao na turniru masters serije u Monte Karlu, pobedivši danas u finalnom meèu najboljeg tenisera sveta Švajcarca Rodžera Federera rezultatom 7:5, 7:5.
"Kralj šljake" prvi je teniser koji je na ovom takmièenju uspeo da pobedi èetiri godine zaredom posle Novozelanðanina Entonija Vajdinga, kome je to pošlo za rukom izmeðu 1911. i 1914. godine. Nadalu je to bila 24. turnirska ponbeda u karijeri, a 19. na zemljanim terenima, na kojima je protiv Federera odigrao sedam meèeva u finalima i izgubio samo jednom. | |
| Íàñëîâ: Ðokoviæ predao polufinale Monte Karla! Mon Apr 28, 2008 1:26 am | |
| Najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ eliminisan je u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu, pošto je zbog zdravstvenih problema predao meè Rodžeru Federeru u drugom setu pri voðstvu Švajcarca 6:3 3:2 posle 71 minuta igre.
Novak je prvi imao priliku za brejk, ali je propustio tri brejk lopte u petom gemu prvog seta. Rodžer je meðutim svoju jedinu priliku iskoristio i oduzeo servis Novaku u osmom gemu za rezultat 5:3. Zatim je bez izgubljenog poena u poslednjem gemu osvojio set 6:3.
U drugom setu, Ðokoviæ je izgubio servis u treæem gemu posle dvostruke servis greške. Odmah je uzvratio brejkom, ali nakon što je ponovo izgubio gem na svoj servis, odluèio je da prekine meè pri voðstvu Federera od 3:2.
Ovo je bio njihov osmi duel, Federer vodi 6:2.
U drugom polufinalu, Rafael Nadal je pobedio Nikolaja Davidenka sa 2:0 (6:3 6:2) i igraæe za èetvrtu uzastopnu titulu u Monte Karlu. | |
| Íàñëîâ: Ana Ivanoviæ osigurala pobedu protiv Hrvatske Mon Apr 28, 2008 1:27 am | |
| Ana Ivanoviæ je danas pobedila Niku Ožegoviæ sa 2:0 (7:5, 6:1) i obezbedila voðstvo od 3:0 i pobedu nad Hrvatskom. Tako je ženska teniska reprezentacija Srbije ušla u elitnu grupu takmièenja za Federejšn kup.
Druga teniserka sveta se, oèigledno pod posledicama viroze sa temperaturom, muèila u prvom setu protiv za 150 mesta slabije rangirane protivnice. Set je trajao èak 57 minuta, Anu nije hteo servis, tako da je Ožegoviæeva imala veliki broj brejk šansi. U drugom setu, Ana je "opustila ruku", a Ožegoviæevoj je ponestalo samopouzdanja i Hrvatici je pripao samo jedan, peti gem u setu.
Ana Jovanoviæ junakinja prvog dana Teniska selekcija Srbije je juèe povela sa 2:0 posle prvog dana plej-of duela Svetske B grupe sa Hrvatskom, uprkos tome što Ana Ivanoviæ nije igrala zbog bolesti. Našu najbolje rangiranu teniserku je na fenomenalan naèin zamemenila Ana Jovanoviæ, koja je pobedila favorita Jelenu Kostaniæ-Tošiæ sa 2:0 (6:4, 7:5) u prvom meèu, a onda je Jelena Jankoviæ ekspresno savladala Niku Ožegoviæ sa 6:1, 6:2.
Jovanoviæeva, koja je neoèekivano izašla na teren jer je najbolja teniserka Srbije noæ pre meèa imala temperaturu, odigrala je odlièan meè, u prvom setu je napravila tri brejka i bez mnogo problema je povela sa 1:0. Hrvatica je uzvratila na startu drugog seta i povela je sa 3:0, uz brejk u drugom gemu koji joj je poklonio sudija lošom procenom na duboku loptu Jovanoviæeve, koja je, kako je pokazao usporeni snimak, završio na samoj liniji. Srpska teniserka, koja je 268. na WTA listi, vratila je ravnotežu brejkom u devetom gemu za 5:4. Hrvatica je odmah zatim imala tri set lopte, ali se Ana izvukla iz rezultata 0:40 i nastavila da pre svega pametnom igrom krèi put ka velikoj pobedi. Nekoliko lepih poena i odlièna taktika nastavili su njen niz do pet vezanih gemova i doneli trijumf od 6:4, 7:5, kao i prvi poen Srbiji u ovom duelu.
"Ova pobeda mi je sigurno najdraža, jer je ostvarena u vrlo bitnom trenutku za reprezentaciju, kada se odluèuje o našem plasmanu u Svetsku grupu. Bila sam spremna i fizièki i psihološki za moguænost da uðem kao eventualna zamena. Ipak, svi smo bili zateèeni spreèenošæu Ane da zaigra u prvom duelu. Što se preokreta tièe, umela sam to u dosadašnjoj karijeri da izvedem više puta, bitno je bilo da držim protivnicu na bekhendu", istakla je Jovanoviæ. Favorit u ovom meèu, Jelena Kostaniæ-Tošiæ je izjavila da "ne zna šta se dešavalo na terenu u drugom setu". "Ne mogu da objasnim razloge mog pada u igri ni sebi, ni vama. Jednostavno ne znam šta se dešavalo na terenu", rekla je 152. teniserka sveta.
U drugom meèu singla Jelena Jankoviæ je rutinski opravdala ulogu favorita pobedom od 6:1, 6:2 nad Nikom Ožegoviæ u meèu koji je trajao 66 minuta. Sve što je Hrvatica uspela da uradi u prvom setu je da na startu pripreti brejkom za 1:1, posle èega je poèišæena sa terena sigurnom igrom i brojnim "crtanjima" Jelene Jankoviæ po terenu. Jelenina serija je na kratko zaustavljena u drugom gemu drugog seta, kada je Ožegoviæeva po prvi put saèuvala svoj servis. Peta teniserka sveta je povela sa 4:1, a onda je oduzela gas i mirno završila susret iskoristivši èetvrtu meè loptu za drugi bod Srbiji. | |
| | | monstermash Predskolac
Áðî¼ ïîðóêà : 10 Age : 29 Lokacija : Srbija, Paracin, Sutjeska, 19 Registration date : 27.03.2008
| Íàñëîâ: Re: Tenis Wed Apr 30, 2008 2:52 pm | |
| E ako nekog interesuju vesti iz srpskog tenisa neka idu na www.tenissrbija.org.yuLaki ako mislish da si neka faca varash se!!!! Zakazi jedan teniski mec izmedju mene i tebe da vidmo ko je bolji!!!! | |
| | | svrabisha Admin
Áðî¼ ïîðóêà : 106 Age : 29 Lokacija : Paracin Registration date : 24.03.2008
| Íàñëîâ: Re: Tenis Wed Apr 30, 2008 3:04 pm | |
| JA sam mnogo smotan za tenis | |
| | | Sova Reporter
Áðî¼ ïîðóêà : 24 Registration date : 16.04.2008
| Íàñëîâ: Re: Tenis Mon Nov 24, 2008 2:41 am | |
| KOLIKO JE MENE SMORILO DA GLEDAM OVE NASE KAKO IGRAJU TENIS, VOLIM DA GA IGRAM ALI NEMAM POJMA!!! AKO NEKO HOCE DA TRENIRA NEK PITA MOJU SESTRU KAD SU TRENINZI, JEFTIN JE TO SPORT SAMO 200 EVRA MESECNO! | |
| | | Sponsored content
| Íàñëîâ: Re: Tenis | |
| |
| | | | Tenis | |
|
| Permissions in this forum: | Íå ìîæåòå îäãîâîðèòè íà òåìå ó îâîì ôîðóìó
| |
| |
| |