zezanje
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
zezanje

Ovaj forum je o svemu i svacemu .Nadam se da ce vam se svideti i da ce te skopiti nova prijateljstva.

HomeHome  Latest imagesLatest images  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

Price

Go down 
2 posters
АуторПорука
svrabisha
Admin
Admin
svrabisha

Male
Број порука : 106
Registration date : 24.03.2008

Price Empty
ПорукаНаслов: Price   Price EmptyThu Mar 27, 2008 2:42 pm

Ovde pisite price koje ste sami pisali
Назад на врх Go down
http://zezanje.virtuaboard.com
A_ja?
Moderator
Moderator
A_ja?

Male
Број порука : 139
Registration date : 26.03.2008

Price Empty
ПорукаНаслов: Re: Price   Price EmptyThu Mar 27, 2008 2:54 pm

Roman Robinson Cruso(ukratko)

U tom romanu se radi kako covek kom su ubili porodicu robinson cruso krece brodom u svet,ali zadesila ga je bura i on se nasao u brazilu gde je postao poljoprivrednik i gde je stekao svoju zemlju i zeleo je da putuje i to putovanje mu se ostvarilo ali je brod potonuo blizu nekog ostrva za koje niko ne zna.on pocinje da pravi skloniste u jednu malu pecinu i iznosi namirnice iz broda i stvari koje nisu otisle pod vodom.Pripitomijo je Papagaja koga je nazvao PO(valjda) a kada je potrosio sve namirnice poceo je da gaji svinje i da ih ubija kada ogladni.onda je video kako neki ljudi maltretiraju dvojicu i on uspeva da spasi jednog koga naziva petak zato sto ga je spasio u petak.on pocinje da ga uci da govori engleski jezik i kasnije se izbavljuju pomocu broda.

Mada ovo nije cela prica ovo j samo ukratko
Назад на врх Go down

Price
Назад на врх 
Страна 1 of 1