monstermash Predskolac
Број порука : 10 Age : 29 Lokacija : Srbija, Paracin, Sutjeska, 19 Registration date : 27.03.2008
| Наслов: Vratice se rode Thu Mar 27, 2008 12:08 pm | |
| U toj seriji se radi o dvojici koji pokushavaju da vrate dug jednom beogradskom biznismenu po imenu Dule Pacov!!!! Pokushavali su na sve nacine od prodaje laznih parfema do koznih jakni!!! U jednom trenutku se pojavljuje Svetozar Toza Stefanovic koj je preminuo (ne znam tecno kad) i reshio da ostavi kucu svojoj porodici!!!
Tu se stvari komplikuju, niko od ovih shto im je ostavio kucu nije znao ko je taj Svetozar Toza Stefanovic!! Kuca se nalazila u selu po imenu Baranda!!! Kad je to cuo Shvaba poveo je svog druga Eksera da pogledaju kucu!!! Medjutim nisu znali pravi put i jedan na pumpi im objasni u kom pravcu treba da idu!!!
NASTAVAK SUTRA!!! | |
|
monstermash Predskolac
Број порука : 10 Age : 29 Lokacija : Srbija, Paracin, Sutjeska, 19 Registration date : 27.03.2008
| Наслов: Re: Vratice se rode Mon Mar 31, 2008 8:34 pm | |
| E pa ljudi odlucio sam da vam nastavim!!! Kada su stigli u Barandu upali su u neko blato. Kada su izashli iz tog blata poshli su da nadju tu kucu!! Napokon su je nashli!! Poshto nisu imali pare da vrate dug Duletu Pacovu onu se dogovorili da u toj kuci naprave Club u kom ce Dule Pacov da bude gazda i tako da prebiju dug!!
Za dalja deshavanja bicete obaveshteni!!!
HVALA | |
|
A_ja? Moderator
Број порука : 139 Age : 29 Lokacija : PARACIN(SRBIJA) Registration date : 26.03.2008
| Наслов: Re: Vratice se rode Tue Apr 01, 2008 12:46 pm | |
| jedva cekam nastavak Mnogo je dobra serija | |
|
Sova Reporter
Број порука : 24 Registration date : 16.04.2008
| Наслов: Re: Vratice se rode Thu Nov 27, 2008 12:56 am | |
| dobra zajebalo vek, ja postujem pravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedite ono sto se ne jede tj. gonca | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Vratice se rode | |
| |
|